Γράμμου 59, Καστοριά
6977794885

ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ηµεροµηνία παραλαβής του και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του.

Για επιστροφές εντός Ελλάδας οι οποίες θα γίνουν αποκλειστικά με την ACS Courierεπιβαρύνεστε για την αποστολή του παλιού προϊόντος από εσάς προς εµάς με το ποσό των 5 ευρώ, ενώ  για τη µμεταφορά του νέου προϊόντος από εµάς προς εσάς η χρέωση είναι δική μας. Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 85 ευρώ.

Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

Τα επιστρεφόμενα θα πρέπει να είναι άρτια, αχρησιμοποίητα και στις συσκευασίες τους για να γίνουν δεκτά.

Σημαντικό: Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Αυτό σημαίνει:

  • Να είναι σε άριστη κατάσταση (µε την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα), χωρίς φθορές και σηµάδια χρήσης
  • Η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν, χωρίς φθορέςκολληµένα αυτοκόλλητα κλπ
  • Να συνοδεύονται µε όλα τα έγγραφα µε τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιµολόγιο κ.ο.κ).

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση.

Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Τα προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία των ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τυχόν επιστροφές θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθείτε με το κατάστημα μας λόγω του όγκους των προϊόντων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Είναι στα προϊόντα τα οποία έχουν σχέση με φαρμακευτική χρήση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 2467083395 (με αστική χρέωση απ’ όλη την Ελλάδα) ή μέσω email στο info@hliopoulos.eu

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του hliopoulos.eu πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας παραγγελίας,. τότε το κατάστημά μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης,

Αν όμως παραλάβετε το δέμα σας με κακή εξωτερική συσκευασία θα σας παρακαλούσαμε να πείτε στον υπεύθυνο της εκάστοτε coyrier να το αναγράψει ώστε αν υπάρχει και εσωτερική βλάβη να μπορούμε να κάνουμε αλλαγή στο προϊόν. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν χωρίς όμως έξοδα αποστολής.