Γράμμου 59, Καστοριά
6977794885

Σχετικά με εμάς

Το κατάστημα ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ από το 1979 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στην εμπορία ειδών κυνηγιού, αλιείας, καταδύσεων, κάμπινγκ ενώ διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ένδυση και υπόδηση όπως και εξοπλισμό για σώματα ασφαλείας. Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ραπτομηχανές και υλικά ραπτικής.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Καστοριά επί της οδού Γράμμου 59, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων για τους λάτρεις της περιπέτειας του χώρου της μόδας και όχι μόνο!

Το κατάστημα ξεκίνησε την λειτουργία του το 1979 με σκοπό να κάνουμε την αγάπη μας προς τα χόμπι επάγγελμα, προσφέρουμε τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς σε συνεργασία με τις διασημότερες εταιρείες, τα οποία ανταποκρίνονται στην αυξημένη ζήτηση της αγοράς. Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των ραπτομηχανών σας προσφέρουν ποιοτικές και υψηλών προδιαγραφών τεχνικές υπηρεσίες υποστήριξης και αξιόπιστες λύσεις αποκαταστάσεις βλαβών.

Η δημιουργία του καταστήματός μας είχε ως σκοπό να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα σε εσάς. Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα ένδυσης και υπόδησης για κυνηγούς. Θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε φυσίγγια και όλο των εξοπλισμό που χρειάζεται ένας κυνηγός.Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε καραμπίνες ημιαυτόματες αλλά και επαναληπτικές, S.POSE, πλαγιόκαννα, μονόκαννα, flobert και αεροβόλα όπλα, όπως και μεταχειρισμένες καραμπίνες.

Για τους λάτρεις του ψαρέματος στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή από καλάμια ψαρέματος,μηχανάκια βάσεις όπως και όλα τα υλικά που χρειάζεστε για το ψάρεμα επίσης διαθέτουμε και μηχανές για βάρκες.

Διαθέτουμε επίσης εξοπλισμό για τα σώματα ασφαλείας όπως: ένδυση και υπόδηση σήματα (στρατού,αστυνομίας,πυροσβεστικής και security) ενώ και ότι χρειάζεται ένας νεοσύλλεκτος του στρατού.

Για τους λάτρεις της φύσης έχουμε μεγάλη ποικιλία σε σκηνές, υποστρώματα, στρώματα, υπνόσακους, είδη επιβίωσης, όπως και ότι άλλο χρειάζεστε για να κάνετε το camping σας πιο εύκολο και ευχάριστο.

Επισκέπτοντας το κατάστημά μας είτε το φυσικό είτε το ηλεκτρονικό θα δείτε πως διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ραπτομηχανές αλλά και μεταχειρισμένες στις καλύτερες τιμές. Ενώ θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία από υλικά ραπτικής.

Από το 2005 και έπειτα το κατάστημα μας ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ άρχισε να δραστηριοποιείται και στην ανακατασκευή και πώληση στρατιωτικών οχημάτων και ανταλλακτικών. Όπως και στην μετατροπή 4×4 αλλά και ανταλλακτικά 4×4.